Welkom

Ik, Carolien Hoogendoorn, ben theatermaker in hart en nieren.
Na een aantal omzwervingen in binnen- en buitenland heb ik mijn hart gevolgd en ben auditie gaan doen voor de variantopleiding van de Academie voor Drama in Eindhoven. Het was een soort van thuiskomen, een veilig nest waar ik met veel rijkdom en zelfkennis vier jaar later weer ben uitgevlogen de wijde wereld in.

In 2004 heb ik, samen met Margreet Ridder, Jeugdtheater Aan Zee opgericht en als artistiek leidster, regisseur en actrice met ontzettend veel plezier en liefde voor het vak aan de weg getimmerd. In 2008 vertrok ik met met mijn gezin naar Noorwegen waar ik les heb gegeven op 'NTC 't Noorderlicht', de Nederlandse school in Oslo.

Terug op Nederlandse bodem weer opnieuw aarden en mijn plaats proberen te vinden en in te nemen. Dat was een belangrijk groeiproces. En nog steeds. Juist nu. We leven immers in een tijd waarin kinderen met een hoog bewustzijn opgroeien en de nieuwe, duurzame maatschappij gaan vormgeven. Dat vraagt om docenten die met een open hart de wereld bekijken. Dit leidt tot authentieke projecten waar ieder kind of volwassene de ruimte krijgt om zichzelf te kunnen vinden en zijn.